Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking


UTREDNINGEN

När blir utredningen klar ?

-Sen !

När är sen ?

-Vi ska komma till det senare.

När då ?

-Sen vi är klara med utredningen.

När blir utredningen klar då ?

-Sen vi har utrett vad det är vi
håller på att utreda.



*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2018-06-13 12:48



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tror nog det blir en livslång utredning i detta fallet.
2018-06-13

  Scarlett Miryam VIP
Ha! Scar tänkte dra rid ut mig-skämtet, så vi tycks alldeles för synkade för att uppskattas av alla (själv)behandlande samhällsutredare
2018-06-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....för här torde mycket behöva redas ut.
2018-06-13

  Scarlett Miryam VIP
RED UT MIG!!!
(Minns Sten stämningen...?)
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP