Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frossa min hud

Du viskade i mitt öra
så där riktigt nära
din varma andedräkt
mot min nakna hud
tror det var en önskan

Men ingen om oss
Inget om något vi

Jag kan inte vara
och vill inte heller vara
någon jag inte är
trots din varma andedräkt
som frossar min nakna hud




Fri vers (Prosapoesi) av Kungsfågeln
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-12 18:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En väldigt bra dikt!
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungsfågeln
Kungsfågeln