Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begärligare än så här

begärligare än så här kan ingen dricka
inte ens den mest öltörstande man med stånka i hand

ingen kan njuta vatten så som vår uttorkade mark nu gör
den har pinats
men nu brer den ut sina kalkar och grenar
låter sig famnas av himmelsdroppar

vatten
utan vatten går allting under
ölbryggning blir till en omöjlighet

vi behöver tänka på sådant vi människor
när marken dricker
och vi själva tror att vi är herrar




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-12 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP