Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta upp


Sluta upp
att avsluta
upphöra göra
ge upp

Ge in
avgöra
känna in
stämma av

-sluta
Sluta att sluta
göra avslut närhelst
Ge in

Ge av
upphöra sluta
en sluten görelse
avgörelse

Ett val






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-12 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP