Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en flygande amiral

En flygande amiral är en utomordentligt vacker varelse. Fjärilens dansande lätthet och den fantastiska färgteckkningen gör mig glad och upprymd varje år.
Och det är tack vare att alla nässlor inte rensats bort som vi har denna skönhet vid vår trapp.

Amiraler kräva nässlor för sin fortplantning - på liknande sätt som vissa drycker understundom krävas för att höja livsglädjen bland människor.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-12 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP