Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ONDSKA OCH DEPRESSION BEROR OFTA PÅ KÄRLEKSBRIST

Ett tillfredsställande kärleksliv,
gör människor vänligare
mot varandra.

De upplever även tillvaron
harmoniskare
och mer avslappnad,
än de frustrerat stressiga.

Otillfredsställda människor
blir bara mer och mer
otillfredsställda,
ju längre de går omkring
otillfredsställda.

Inte sällan blir de avundsjuka,
mot de tillfredsställda.

Det kan gå så långt
att de utgör en fara
både för sig själv
och omgivningen.

De är därför i behov av vård,
kärleksfull vård av empati
och sexuell healing.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2018-06-12 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP