Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

 

eken hälsar dig
björkarna vänder sig bort

motorsågen stör

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-12 21:35



Bookmark and Share


  Jaseph
Kanske är det så att träden kan känna skogens skräck när skogssågen löper amok, att alla träd är uppkopplade till varandra genom rottrådar i jorden.
2018-06-15

  morgonstjärna VIP
läckert avslut med motorsågen
fin naturlig känsla
2018-06-12

  Annie b'larsson VIP
Så är det. Träden är besjälade.
2018-06-12

  Viksten
Fin känsla
Naturen blottas
2018-06-12

  DavidM VIP
Intensiv haiku, stämningskiftningarna är påtagliga, snyggt författat.
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP