Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag gjort honom?

 

 

Jag hjälper till 
jag finns där 
jag ger allt 
jag visar att jag bryr mig 
och ändå så hugger han mig i ryggen 
varför undrar jag? 
Vad har jag gjort honom?
Förutom att jag har varit där 
varje sekund och varje minut. 

Jag visar empati och medkänsla 
jag visar vilja och omtänksamhet 
och ändå får jag höra 
du är orättvis, du är si och så. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 12)




Fri vers av Arnela
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela