Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet hade sina skatter

Havet hade sina skatter
när jag tittade ner mot Botten.
Jag kunde spegla min nakna kropp i vattnet
och skammen och hatet började att släppa.

Jag hade blivit mycket äldre
och mer van vid mig själv.
En 20 årig gammal man
som inte längre ville leva samma liv.

Så jag kastade iväg min rädsla
och tog mitt livs sista dopp.
Jag öppnade nya dörrar
och vågade acceptera mig själv.

Jag slängde bort min gamla skepnad
som aldrig någonsin hade fungerat.
Jag klev ur vattnet på andra sidan
och tog på mig en en klänning utav hopp.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 22:34



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
havet hade sina skatter; en 20 årig gammal man - öppnar nya dörrar - tar på sig en klänning utav hopp - - - intressant och löftesrikt
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream