Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tusan polisen, skojar ni med mig!

 

Vad är detta för polismyndigheter vi har i detta land

man kan beställa saker hur som haver som sedan skickas till någon annan 

man kan slänga ur sig massa mordhot och kränkande ting 

polisen kommer ändå inte göra någonting 

dessa personer vet att polisen kommer lägga ner alla anmälningar. 


Vad tusan polisen, skojar ni med mig, ni kan lösa ett mord utan spår 

men ni kan inte lösa ett fall där ni har alla bevis vitt på svart 

fast dessa dumma personer erkänner allt, dessa brott dem begått 

så skriver ni ändå i slutet av utredningen att det inte finns några spår 

för att brottet ska klaras upp. 


Visst polisen har annat viktigare för sig 

men det är ingen anledning, det handlar bara om lathet 

det är därför vi har lagar och regler i Sverige 

dem som gör obeskrivligt dumma saker ska straffas.

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 12)




Fri vers av Arnela
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-12 22:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Åklagarämbetet äger skulden till detta icke själva polisen, de har ingen makt över åklagaren som fattar det där beslutet de som Polismyndighet sedan måste meddela dig eller mig. Har själv känt lika som du, stor misstro mot samhällets skyddsnät då det inte funkar som det förväntas av oss medborgare...
2018-08-29

  Öknens Ros VIP
Kriminaliteten måste vara otroligt hög i Sverige eftersom polisen inte tycks hinna med att lösa alla brott, inte ens när alla bevis finns på bordet.
2018-06-13

  Fulbergarn
Ja man kan undra! De som ska bli poliser skulle nog väljas ut mer noggrant och dessutom tror jag polusen skulle bli en bättre polis om de fick göra riktigt polisarbete istället för en massa pissprov och skit

Mycket finns att säga och tycka om detta, men...
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela