Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förvarar dig säkert tills det inte gör lika ont längre

Du vet hur snabb jag var på att dokumentera vårt gemensamma liv
Du skrattade ofta åt det, och ibland fotade jag dig bara på pin kiv
Men jag var som besatt av varje skratt, slurk av kaffe och leende
Som en blind kvinna som för första gången får uppleva sig seende

Du vet hur snabb jag var på att dokumentera
Kanske för att jag innerst inne visste att det kunde komma en tid där du skulle dementera
Oss
På det här sättet kunde jag slåss
Ett bevis på låg självkänsla förstås, men
Jag hade ju rätt

Det enda som finns kvar nu är ditt leende i min telefon
Resten är borta och du har försvunnit dit du kom ifrån
Bilderna på dig och skärmdumparna på våra konversationer
Blir till en minneslund jag kommer återvända till i eoner.




Bunden vers (Rim) av aalicia
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-12 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som vanligt (frestas man säga) en stark text med bra flyt och rytmik i orden.

2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

aalicia
aalicia