Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

Har hittat hålet
Mot nya målet
Nyare tider
Andra lider

Livet som går i vågor
Har inte svar på alla frågor
Kan aldrig bli fullärd
Alltid mot nästa färd

Några kämpar för livet
Andra har drivet
Ser solen lyser
Någon som fryser




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 06:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
försöker även göra så
inte tappa hoppet
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde