Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjehistorik, barn,Konstigt?

Familje-Historik!?
De skaffade barn.
-Det låter som något konstigt.

BARA OM MAN SER DET SÅ!

-Var de karriärister? Var det därför det var konstigt, att just de skaffade barn?
-De var mer Personlig-Utvecklare, av sig själva! Skaffade alla böcker de kunde om personlig utveckling! Ville bli så belästa som möjligt, inte bara lära känna sig själva!
Och de ville inte föra den "vilsenhet" som de kände vidare, till sina barn.

-De ville inte att barnet/barnen skulle komma att säga om sina föräldrar; Mina föräldrar var vilsna, och så blev jag!
- Men det tyngsta argumentet, för att skaffa barn i det här läget, var, att;

Som en motreaktion till vårt eget beteende, så kanske vi får ett barn, som är säreget, därför att det är tryggt i sig självt, går sin egen väg, en väg som inte vi har utstakat! Det kanske är tryggt i sig självt, för att det ser, vår egen osäkerhet? Och vill ta avstånd ifrån vår osäkerhet! Vill det då, ta avstånd ifrån sina föräldrar? Vi får se... Är det inte varje förälders dröm, att barnet skall hitta sin egen väg?




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-13 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim