Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa dagar

Alla dessa dagar som kom och gick
jag visste att de var livet
men jag väntade alltid på rätt ögonblick
och tog dem alla för givet.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-13 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant variation på det kända ordspråket. Dina sista rader känns igen.
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP