Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag


Livet är en tunn hinna

Livet är en tunn hinna,

och den hinnan

blir allt tunnare med åren

Och till slut brister hinnan,

när döden tar livtag

och brottar ner livet




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 14:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Tolkar texten som en uppmaning att ta vara på och njuta av tiden som är!
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP