Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjäderspel

Tjäderspel är ett vanligt spel

mellan könen

Både man och kvinna

ägnar sig åt detta spel,

för att göra sig attraktiva

för det andra könet,

och det kan ge konsekvenser

av olika slag

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-13 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP