Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi eller dikt.

 

poesi är ett sätt att erövra allmän tanke, från antiken, den grekiska amfiteatern där gudarna sjunker på ett moln för att recitera seger eller älska poesi för sina älskade gudinnor.

så mannen bestämde sig för att hålla poesi elden i den brinnande elden som en fackla varje dag.

och vanan fortsätter att vara genom politikerens retorik eller andra sammanhang, men de fria verserna från Romeska riket imperiet ekon kommer fortfarande att höras även idag.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2018-06-13 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP