Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan är vacker

Längtan är vacker
Den föder förhoppningar
Får inte ta slut




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 546 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-13 19:52



Bookmark and Share


  Elin Jakobsson
Så mycket skönhet och tänkvärdhet i så få ord. Snyggt!
2018-06-13

  jba VIP
Kärnfullt och snyggt!
2018-06-13

  M:tin
Barnens längtan till (kärlek), julklappar, ungdomars/vuxnas längtan till passion, kort och fint!
2018-06-13

  Larz Gustafsson VIP
"The chase is better than the catch" (Motörhead)
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream