Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände

Där vid vägs ände
Är känslan definitiv
Ett slut ett mål
Beskriver vad vi kände
Glada tog vi oss hit
Stolta att vi följdes under resan
Där vid vägs ände
Väljer vi var sin stig
Mot dom framfäder vi antas bli




Fri vers av Patrik M
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-13 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M