Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Live med band Kulturnatten 2015 10 09 i Landskrona https://www.youtube.com/watch?v=jzbqdPUw4og


sömnlösa drömmar

målade hennes namn
över mitt nyrakade bröst
alla hennes namn
i ditt blod
blandat med mitt
över mitt nyrakade bröst

rakade mina ögonbryn
och kysste armvecket
där hennes första nål gick in
för så länge sen

dansade nakna under gatlyktor
bländade av hypnotiska svampar
i ruinerna av den gamla kyrkan
serverade av kvinna av vit dimma

och hennes röntgen blickar
zoomade in/ut genom betongväggar
bröt sig in i sovande barns drömmar
strödde vallmofrö i deras ansikten

blåste förväntansfulla viskningar
genom schizofrena rum

sen gick hon sin väg
med ett leende
men lämnade kvar den sömnlöses drömmar
befläckade med
slumpmässig lust

genom dagdrömmar i sepia
navigerar vi alla busshållplatserna
från vita apans bar till wendy xviii
bakom mausoléet

klädd i ormskinn och cowboyhatt
med en flaska regn i en kedja
runt halsen

rakade ditt huvud
och tatuerade en labyrint
en hemlig karta
över ändlösa landskap


återskapade hennes hemliga namn
med min tunga
mot hennes honungsgrottas
frusna läppar
drack hennes åtrås safter

och expolderade
i ett svart hål




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-13 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow