Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oblåsta

oblåsta klarinetter torkar och spricker

rösten blir hes eller stum

oskrivna ord skrumpnar likt skrynklat papper

samtidigt som det torkande bläcket

ändå på sikt gör pennan obrukbar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-13 20:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tanke utströmmande
Bilder med
Ying o yang
I skapelsens
Värld?

2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP