Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lasaros

när jag försöker låta tiden hinna ikapp
glömma, att glömma
sluta lägga vad som i informationsteknologins tidsålder är mycket länge sedan
det (som) står uppenbart
nät över nät av (meningslösa) lögner
bevisa Det
mer så hur kan du, dem med
vad vinner vi?
slavmental individualism
identitet i mängd:
likadana för varrma stickiga koftor (från olyckliga får)
ett ansikte i dimman
när elefanter tar lång tid på sig att gå ner
en publik och en feministisk mellanösternsk man som usel sköld
iallafall tre gånger drogad
men att du tyckte det var roligt kommer jag aldrig att glömma
saker har blivit mindre episkt konkreta
orden smärre
i dagarna står jag framför mitt mycket röda äppelträd i paradiset

småaktig förlust
minimala intriger
friköpta konsekvenser
vi kan inte (bara) säga upp oss från den andliga familjen
jag tänker på repliken
- Återgå
och Kalika följaren säger "Tack"
ler överlyckligt och bryter sin egen nacke
finns i vårt medvetande
svårfångat

måste få plats med nördar som kan slåss




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 557 gånger
Publicerad 2018-06-13 21:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om din text. Innehållsrik och mustig. Faller särskilt för:
"men att du tyckte det var roligt kommer jag aldrig att glömma "

Känner igen mig så i de orden. Vissa skrattar och ibland skrattar man med fast det inte är roligt.
2018-07-30

  Ulf D VIP
"slavmental individualism", välfångat om alla jags tillblivelse och skruvade verklighet. Jag gillar det "episkt konkreta" varän det än tagit vägen.
2018-07-03

  H.C.B
se denna min vina kvenna
https://www.youtube.com/watch?v=O1K3h2-WgII as bra

2018-06-19

  Staffan Nilsson

bara!

och
"vi kan inte (bara) säga upp oss från den andliga familjen"
Nej, vem kan utan eftertanke lämna allt invant/indoltrinerat?

Lysande som vanligt, objekt3!


2018-06-14

  henke_r
Klass och stil rakt igenom. Du levererar i vanlig ordning!
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3