Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hen har tagit över tre parkeringsplatser

 

Vad tusan är det med folk? 
Går förbi köpcentrets parkering idag 
och vad möts jag av 
en bil som står helt snett 
hen har tagit över tre parkeringsplatser. 

Jag vill bara påminna om 
alla där ute 
som gör sådant här 
att dessa vita sträck 
som är uppdelade på en parkeringsplats 
har en funktion 
man ska parkera inom den rutan 
som är uppmålad. 

Att folk inte fattar sådant 
eller är de bara allmänt dumma i huvudet 
om du ska använda en bil 
så följ också dessa lagar och regler vi har 
i detta land. 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 13)




Fri vers av Arnela
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 21:29



Bookmark and Share


  Stay Golden
AHAHAHa C'mon XD
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela