Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som talar

Dina ögon ler
berättar vackra sagor
Som är magiska




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-13 22:11



Bookmark and Share


  M:tin
Ögon säger det mesta, fint!
2018-06-13

  Larz Gustafsson VIP
"Läppar tiger, ögon talar"
"Ögon som talar, läppar som ler"
2018-06-13

  Whero
Kort och uttrycksfullt, fint.
2018-06-13

  Stay Golden
I like these short-ones ^^
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream