Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var

Vi famlar som blinda
efter ljuset som slocknat

Vi brände det vi hade
och odlade inget nytt

Vi blundade för lidandet
när det var som värst

Vi lät hatet gro
och omtanken dö

Vi förlorade oss själva
för länge sen

Vi märkte inte
när mörkret kröp inpå oss

Vi trodde på styrkan i fåtalet
och offrade gemenskapen

Vi glömde historien
och skrev en ny i blodskrift

Vi kommer aldrig att glömma
och inte heller våra barn

Vi var generationen
som stängde dörren




Övriga genrer av Leonina
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-14 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina