Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördelningspolitik

Om du kan lindra min
smärta


Så ska jag mildra din
sorg



Och skammen den delar vi lika




Fri vers av Ellåtta
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta