Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu




Det glöder
Pyr
Sprakar
Där inne
Där jag vill att du ska smaka
Just där du borde vara

Nu

På mig
Med hungrig tunga

Be mig inte sluta drömma
För det är omöjligt

Nu

Du borde mata mig
Med dig
För jag är så hungrig
Svälter

Nu

Du borde segla längs min hud
Se solnedgången i mina ögon
Åka vilse mellan mina bröst

Nu

Låt oss pausa oss i varandra





Fri vers (Fri form) av Tess74
Läst 352 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-13 23:38



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Ja, visst glöder det om raderna!
Bra vetja!!
2018-06-29

  träsnidaren
WOW!!!

Vilken erotisk
vacker
text.

Mycket fint!
2018-06-26

  Lars Hedlin
Toner som känns äkta!
2018-06-17

  Nils-Robert
Sensuella rader med ett frågetecken i sista raden. Bra skrivet
2018-06-16

    ej medlem längre
Jag har återvänt till den här texten ett antal gånger. Det har tagit tid att förstå vad det är som fungerar så bra. Slutsatsen i min läsning är: konsten att lägga ett otåligt pussel med kropp och romantik. Det kan Tess74.
2018-06-15

  Kaptenlöjtnant
Bra där.
En fint beskriven längtan

2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74