Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fiende - är jag

Jag är trött på att skaffa mig fiender. Jag ser dem i varje hörn.
Jag skaffar mig dem fast jag inte vill.
Jag hatar det.
Mig själv.
Hjälp.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Soulfulsurfer
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-14 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer