Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överrumplad och djupt berörd

 

 

Letar tankar som inte finns

tangenterna slinter på handen

inga rörelser lyder

 

Lagen om orsak och verkan

har upphört

Ser inte klart

fast subjektet finns nära

 

Driver kroppen framåt

fast upp är ner

vänster blir höger

och fötterna är lealösa

 

Munnen pladdrar ord

som är meningslösa

och jag famlar

efter en tråd av kärlek

 

Låt dagen blir ljusare




Fri vers av Nils-Robert
Läst 389 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-06-14 07:23



Bookmark and Share


  filosofian
Wow vilken ordkonstnär du är.
2018-08-17

  Fem hjärtan VIP
Ibland tappar man balansen och allting tappar sin mening.. men så plötsligt träffas man av en stråle av ljus och allting blir klarare.. Du fångar känslan mycket bra!
2018-06-15

  Eva Langrath VIP
Fin filosofisk text som hur det är att famla sig fram när fotfästet släpper för en stund.
2018-06-14

    ej medlem längre
Härligt om att bli överrumplad och inte riktigt finna ord. Men det gör du ju. Bra!
2018-06-14

  DavidM VIP
Delarna i texten blir tillsammans något större, en påtaglig känsla och en stark avslutning. Mycket bra.
2018-06-14

  Rise Little One
"Lagen om orsak och verkan

har upphört

Ser inte klart

fast subjektet finns nära"

Det finns ingen lag i kärleken, man följer efter sina hjärtslag bara!
2018-06-14

  Stay Golden
Beautiful och bra observerat om samtiden
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert