Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÖMDA VÄRLDAR

låt mig blicka ut över glömda världar

om inte annat så för omväxlings skull

man har sagt att det som inte dödar det härdar

norskan har ett ord för detta, nämligen: "TULL!"

 

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-06-14 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP