Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tittar alla?

Varför tittar folk
Jag har inte sagt ett ljud
Kanske går jag dumt




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-14 09:27



Bookmark and Share


  M:tin
Kanske för att du är söt!
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream