Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandleken

De gamla utslitna skorna låg slängda
bakom stenen vid klippan
skrattet risslade i strandrågen
havsbrisen fläktar morgonsvalka.

rödblont, dolde ditt hår lyckokänslan
skorna bar upp nackens båge

fy fy fy Skriet från strandskatan
blandade sig med längtan,
ångestfyllt när kärleken kände
mollusken genomborras.

Den vassa näbben
i den fuktiga sanden.
Tillbakadragen våg,
det pulserande livet
låter sig förödas.

© Bosse 14 juni 2018.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-14 10:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Njutbar mästerlig
Sommar lyrik!
:)
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten