Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
etyd


inför dagens värv

 

 

fladdrande björklöv i blåsten

gråmolnen över det gröna

längtar i tystnad till solsken

huttrar tar sats över tröskeln

ler tar ett steg bort mot sågen




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-14 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg