Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPELMISSBRUKAREN

Tärningarna är kastade
Ingen återvändo nu
Som i slowmotion rullar tärningarna så sakta
fram på bordet då det nu får bära eller brista
Men jag hoppas på det bästa att jag ska vinna
och inte förlora då jag redan imorgon dag
kan börja festa
Ja, istället för att förlora en massa pengar till
spelbolaget då jag lika bra kan gräva
ner mig i en kista
Fortsätta vara en av dom där fattiga och trista
Så det jag behöver nu är ett gäng sexor för att
drömmen ska slå in
Håll tummarna nu är ni snälla…

Ken Cassel
14/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-14 12:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt att det finns så många olika spelbolag nu för tiden...
2018-06-16

  Stay Golden
thththt foolish boy
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel