Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen klar.

Examen för studenterna.
Vilken lycka att ha kämpat klart.

Att få gå ut och få kramar och gratuleras av sina närmaste.
Sedan ska det åka runt på lastbilar och traktorsflak.

Så ska de fira lite med släkten, bjuds på smörgåstårta och dryck.
På kvällen är det studentbal, för att fira tillsammans.

Så börjar allvaret, söka jobb.....
Vilket kan vara nog så svårt att få.

Det är ändå en stor glädje att gå ut i livet i den åldern.
Man känner en framtidstro.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-14 13:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En händelserik dag, värd att fira!
Den ena foten i det som varit, den andra i det som komma skall!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP