Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PANIKÅNGEST

Axla inte allt negativt som händer i ditt liv
Allt det där tråkiga
Allt det där bråkiga
För då blir det tungt och jobbigt så
Och få inte för dig en massa skit
En massa negativ noja
Utan släpp ut det hela på en gång istället när det
väl händer så att du genast kan få frid i ditt sinne
och åter få må bra redan i nästa timme
Nä, jag pratar inte en massa goja
För det som inte är något bra är ingenting att ha
Det är bara att ta till och genast kasta bort
Panikångest
Nej, tack
Det vill vi inte känna eller ha eller vara i
För vilken hemsk mördare till sjukdomssort…

Ken Cassel
14/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-14 14:01



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Varför skulle det vara fel att skriva om panikångest? Alla dikter kan ju inte handla om blommor och hur ljuvlig sommaren är.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel