Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst!

Han lade en hand på min axel.
Jag blev tröstad av honom.

Vaknade mitt i natten.
Jag var så ledsen och sorgsen

Stod och tittade ut från köksfönstret på hästarna som betade i hagen.
Sjön låg spegelblank, allt var så stilla.

Då kände jag handen på min axel.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-14 14:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Väldigt fint och värmande.
2018-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en ömsint och kärleksfull hand!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP