Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking/licentia designad


ARVSDRAMA

Den okände konstnären
antogs
bli värd sin vikt i guld,
efter sin död,
så de flesta
gjorde allt de kunde
för att ta livet
av honom.

Ännu har ingen åtalats,
för mordet.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2018-06-14 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP