Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva nånting idag?

skriva nånting idag?
känner mig lite svag
dåligt med uppslag

men jag gör ett försök
kanske det bakom nästa krök
skymtas en rök

av lite inspiration
eller blir det bara transpiration?
ska det bli nån fason

på denna dikt
ska jag komma till nån insikt
det gäller att med tillförsikt

bara skriva på
driva på
de kreativa små grå

cellerna
i min hjärna
trots att de försöker spjärna

emot –
försöka få in en fot
i dörrspringan, inte känna sig som en idiot

fast det inte blir så bra
inte mycket att ha
kanske man borde dra och göra

nånting riktigt
nånting viktigt
sådär försiktigt

bara fejda ut
hålla sin trut
få till ett slut




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-14 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läser du mycket?
Ser du mycket film?
Ibland kan det också vara så, att ju mer man anstränger sig och försöker pressa fram något, desto mer lyser resultatet med sin frånvaro.
Det måste få komma när det kommer, och kommer det inte, so be it.
Bara tips & råd. Men det här känner du förmodligen redan till.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP