Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT DUKAT BORD

Fem meter från sin holk
har flugsnapparen
sitt skafferi
ty där står
en stor skogsolvonbuske
i full blom

Där hörs sorlet 
från mängder 
med insekter
Bara att ta för sig

Med andra ord
ett dukat bord

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-14 15:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt!
2018-06-17

  Feliaxel VIP
Fågellivet i klartext
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu på sommaren finns det mat i överflöd...fint...
2018-06-16

  Fem hjärtan VIP
Ja nu står en hel sommarbuffé uppdukat för de små liven! Vackert!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP