Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyttan med verklighetsflykt


Verklighetsflykt

Verklighetsflykt har länge varit ett skällsord.Dock är det så, att man kan skapa sig
nya verkligheter genom drömmar och dagdrömmar.
Det finns ingen klar fastlagd gräns för verkligheten
alltså är det inte förbjudet att överskrida
en icke existerande gräns.


Farligt kan det vara att vända den ryggen
Livsfarligt att hånskratta åt den.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-14 17:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att läsa och begrunda!
För mig är verklighetsflykt att stänga ute det yttre och söka sig inåt för att i lugn och ro få perspektiv på tillvaron.
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP