Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Evig sommarbild





Stenar och ekar
Hägnar djuren i bete

Då nu och sedan




© bild och text Birgitta Englund Dimitrova juni 2018




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-14 17:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Passande haiku till en härlig bild...
2018-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Ja, generation efter genreration!
Hissnande perspektiv.
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP