Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut.

Så många dörrar.
När jag tänker efter
så är det fler än bara många.
Alla har jag stängt bakom mig
när jag traskat vidare
utan att för en sekund vända mig om.
Oäkta relationer.
Falska.
Tillgjorda.
Jag röjer.
Sorterar.
Stänger dörrar.
Öppnar nya dörrar.
Låter dem stå på glänt.
Några knackar på.
Någon kliver bara rätt in.
Ödmjuka.
Sårbara.
Ärliga.
Nakna i sin öppenhet.
Ett avslut.
Är början till något nytt.




Fri vers av HenrysDotter
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-14 17:51



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jättefint och moget "analyserande" kontemplativt - Jag brukade mest bara smälla igen alla dörrar, så hårt att dom ibland gick sönder och fanns där glas så fick man ducka för allt splitter som flög omkring :) !!!
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter