Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ler mot mig

Du ler mot mig
Jag älskar
Du tar för dig
Jag måste göra ett avslut
för att rädda min själ




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-14 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa