Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista juni

En tidig morgon är det över
lakanet uppdraget, fönstret på glänt
gardinen andas i ett knappt märkbart vinddrag
linoleumgolvet knarrar
någon står lutad mot dörrkarmen
i tålmodig väntan
när allt har lämnat rummet
och de som blev kvar inte längre är kvar
tar hon din hand
en doft av nyklippt gräs fyller luften
som ett regn som nyss passerat
och lämnat allting färskt och blänkande
och alldeles för sent




Fri vers av Grävling
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-14 18:20



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Vackert!
2018-06-14

  SatansSon VIP
bra sommardikt.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling