Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader ur en härlig gammal bok,"Tre män i en båt" av Jerome K Jerome...


Livsviktigt

Kasta lumpen överbord,o människa!
Se till att ditt livs båt flyter lätt
och endast lastas med
vad du oundgängligen behöver
ett trivsamt hem och enkla nöjen
en eller ett par vänner
värda detta namn,
någon att älska
och någon som älskar dig




Prosa av Balans
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-14 18:52



Bookmark and Share


    Balans
SANT!!!
2018-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Låt oss alltså lägga av oss allt som är till hinders, och särskilt synden, som så hårt omsnärjer oss, skrev Hebréerbrevets författare på direktinspiration från Jesus Kristus, den Ende Guden.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Balans