Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken överlever

Du ägde
Min kärlek

Fattig
Var jag

Jag ägde
Din kärlek

Rik
Var jag

Men den
Bittra mörka
Örten

Slog rot
Gjorde våra
Sinnen mörka

Spred gift
I våra
Ådror

Men när
Infernot
Hade lagt
Sig

En ny
Dag gryr

Fyllt av
Ditt och mitt
Hopp

Om att
Kärleken
Överlever

Igen




Fri vers av Virvelvind
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-14 19:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
äkta kärlek har förmågan att så göra, väl bespeglat
2018-07-14

    ej medlem längre
Jag hoppas att din kärlek ska blomma och bli en kär lek för båda två...
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind