Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumma och farliga it-applikationer

När ska de rika it-företagen

sluta hitta på dumma och farliga applikationer

Nu är det Mobilt Bank-ID

som jag hatat redan från början

Det är ju onödigt tidskrävande

att behöva laborera med både dator och mobil 

samtidigt

Nu har det också visat sig att systemet hade så allvarliga

säkerhetsbrister att många människor

blivit av med en massa pengar på sina konton

När ska förnuftet börja komma tillbaka igen!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-14 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP