Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ilskan tar över

Ilska flyter genom mina ådror,
jag vill slå, skrika, ta sönder, gå sönder.

Jag vill gråta, jag vill skratta, jag vill dö, jag vill döda.
Jag vill ha stryk, bli skuren och uppskjuten.

Jag vill begravas djupt under marken,
Jag vill drunkna och bli uppäten av fiskar.

Jag vill aldrig mer var glad,
utan för evigt spy galla.

Jag vill såra, bli sårad, knäckt och förgjord.
Jag vill förgöra och förstöra allt som är fint.

Det finns ingen början på min ilska,
Det finns inte heller något slut.

Vart ska jag ta vägen?
Kommer jag att att gå under eller överleva?





Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-14 20:54



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Överlev! Har du skog i närheten, så ta en promenad i skogen. Där brukar jag finna frid och ro.
2018-06-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Skål för den Heliga ilskan :-) !!!
2018-06-14

  HenrysDotter
Exakt!Sådär kan man verkligen känna ibland!
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar