Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortgång


Sorg

Du kan väl komma tillbaka från vad de kallar de dödas dal och sitta här hos mig ett ögonblick bara så länge att jag kan se dina kära anledsdrag igen trycka dina strävsamma envisa varma händer igen, de jag inte längre kan känna.

Du kan väl lämna din dal ett ögonblick och sitta här bredvid mig en stund och berätta att du kan och vill stanna

Säg att stormen inte var fullt så hård och havet inte fullt så kallt

Din förtvivlan inte så smärtsam

Kom och säg att du övervunnit stormen och tagit dig upp på strandkanten och sitt en stund hos mig.




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-14 21:47



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Livet o kärlekens flöde som berör alla våra delar o helar när vi släpper o tillåter.I den stora sorgens famn ryms även den djupaste glädjen.
Tack!
2018-11-26

    ej medlem längre
Sorgset och nära, ord att ta med sig på vägen,
2018-11-04

  Glömskan
Åh, vad fint. Tack.
2018-10-27

  Anya VIP
Ömsint och varmt skrivet om en önskan att få någon tillbaka.
Jag tänker att kanske didktarjaget kan känna närvaron bredvid sig.
2018-07-15

  Lars Hedlin
Full av känsla och beröring! "Kram"
2018-06-17

  Peter Stjerngrim VIP
Dina ord berör starkt nära djupt inom varje litet skrymsle och vrå inom mig ...
Kanske för att jag förlorat mer än en älskad till andra sidan i mitt liv ...
Beklagar din sorg!
2018-06-14

  Viksten
Stark och berörande text
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP